El Capitan - testailut jatkuvat...

Muutamia ongelmia on tullut raportoitua Applelle. Törmäsin pariin raivostuttavaan bugitukseen, joille en löytänyt ratkaisua. Ensimmäinen koskee Bluetooth-kaiuttimen paritusta Mac Minin kanssa. Jostain syystä kone ei löydä kaiutinta ollenkaan. Yosemitessa se pelasi kuin ajatus, vaan eipä enää tässä betassa. Mikä lie nykii? Kokeiltu perinteiset kikat: PRAM- ja SMC-resetointi, sekä kaikkien USB-laitteiden irroitus ja koneen sammuttaminen hetkeksi, jota joissain vinkeissä on neuvottu tekemään, jos on Bluetooth-laitteiden kanssa ongelmia. No ehkä tämä korjautuu aikanaan tai Apple nimeää sen ominaisuudeksi ;)

Toinen ongelma on se, että Mini kuumenee kuin pieni eläin ja tuulettimet huutavat pienestäkin rasituksesta. CPU-lämpötilaa heittelee about 79-89 asteen välillä. Ei hyvä alkuunkaan.

Kolmas ongelma koskee Wi-Fi:ä. Lähinnä kun kone herää lepotilasta kestää yhdistäminen tovin jos toisenkin ja ruutuun tulee joka kerta eri sovelluksilta lupapyyntö käyttää verkkoa. Hivenen rasittavaa. Tähän yleensä auttaa verkkoasetusten poistaminen, sekä käyttöpaikan muuttaminen 'Automaattinen' johonkin muuhun kuten vaikkapa 'Koti' tai vastaava...

This article is my 8th oldest. It is 143 words long